Microsoft Office 365 van Successfully

Microsoft Office 365

Werk met Microsoft Office 365 in de Cloud

Voor iedereen die wil werken waar en wanneer hij maar wilt is er natuurlijk de Online Werkplek en de Online Werkplek Citrix. Microsoft Office 365 is er voor de mensen die dit ook willen, maar met minder uitgebreidere wensen en eisen. Het is een soort basispakket voor werken in de Cloud. Microsoft Office 365 beschikt hierbij over alle belangrijke Microsoft programma’s. Van MS Office tot uw mailbox, agenda en documenten.

Flexibel met Microsoft Office 365

Wanneer u gebruikmaakt van Microsoft Office 365 hebben u en uw werknemers overal waar u maar internet heeft toegang tot uw documenten, agenda’s, contacten en mailboxen. U bent verzekerd van alle diensten met uiteraard alle nieuwste versies. Microsoft Office 365 zorgt ervoor dat u flexibel bent en overal bereikbaar. Bent u op vakantie, maar wilt u toch graag even wat documenten inzien, of toch nog even een beetje werken? Geen probleem. Met Microsoft Office 365 werk je in de Cloud op een eenvoudige manier

Met Microsoft Office 365 betaalt u nooit teveel

Met Microsoft Office 365 betaalt u een vast bedrag per maand. U weet precies waar u aan toe bent. Daarbij kunt u van dit online platform gebruikmaken zonder dat u software op uw eigen server hoeft te installeren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beheer of onderhoud van een eigen server op uw kantoor. Alles werkt in de Cloud met Microsoft Office 365. Hierdoor kunt u veel makkelijker opschalen naar het niveau dat voor u geschikt is. Hierdoor betaalt u nooit teveel.

Contact

Sluit Microsoft Office 365 perfect aan bij uw wensen en behoeften? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over het werken in de Cloud en alle mogelijkheden van Microsoft Office 365. Wij zijn te bereiken per mail: info@successfully.nl of telefonisch op 088-5665443.