10% korting Office 365

Microsoft lanceert Office 365 op Aruba

Door ons internationale karakter waren wij al langere tijd in de mogelijkheid om onze klanten te laten werken met Microsoft Office 365. Microsoft Office 365 is nu ook officieel beschikbaar op Aruba. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom geven wij bij Successfully maar liefst 10% korting op alle Microsoft Office 365 abonnementen. Wij hebben inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring opgedaan en daar kunt u van profiteren. Klik hier om alles te lezen over de voordelen van Microsoft Office 365.

Benieuwd of uw organisatie klaar is voor de Cloud? Maak dan gebruik van de gratis Cloud Ready Check die Successfully bij deze kortingsactie aanbiedt. Tijdens deze check staan de wensen en eisen van uw organisatie centraal en wordt geïnventariseerd of de Cloud daar goed op aansluit. Vraag de Cloud Ready Check nu aan via onderstaand inschrijfformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Over Successfully

Successfully is een IT bedrijf dat sinds 2002 haar klanten en partners voorziet van het beste wat IT te bieden heeft. We bestaan uit een team van 50 toegewijde professionals. Met onze ISO27001 en NEN7510 certificeringen onderscheiden wij ons in de IT markt. Hetzelfde geldt voor de Microsoft Cloud Solution Provider Tier-1 partner certificering waarover wij beschikken. In het Caraïbisch gebied zijn wij zelfs één van de weinige IT bedrijven die beschikt over deze Microsoft certificering.

Gratis Cloud Ready Check

Is uw organisatie klaar voor de Cloud? Vraag hier de gratis Cloud Ready Check aan.