De HoloLens en de werkplek van de toekomst

Ervaar de HoloLens en werkplek van de toekomst

Nu in ons IT Experience Center: de HoloLens en werkplek van de toekomst!

Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om de virtuele wereld te integreren met de echte wereld? Of bent u benieuwd naar de werkplek van de toekomst en de mogelijkheden daarvan voor uw organisatie? Kom dan snel eens langs in ons IT Experience center! Deze belevingswereld waar onze (potentiële) klanten en partners kunnen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van IT is vanaf heden namelijk uitgerust met de Microsoft HoLolens en de werkplek van de toekomst!

De Hololens

Het unieke aan de Microsoft HoloLens is dat de werkelijke wereld te zien is in combinatie met extra virtuele voorwerpen. Deze driedimensionale afbeeldingen van een object, ook wel hologrammen genoemd (vandaar de naam 'Hololens'), worden op scherpe en nauwkeurige wijze geprojecteerd in de echte wereld. De digitale objecten gaan naadloos over in de werkelijke wereld, waardoor er een compleet nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan uw belevingswereld. Pak deze unieke kans en ervaar dit speciale gevoel in ons IT Experience Center. Benieuwd waarom de HoloLens onze wereld gaat veranderen? Klik hier voor meer informatie over de HoloLens.

De werkplek van de toekomst

Ervaar hoe het is om de kracht en productiviteit van een computer, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone te combineren in één strak en veilig device; de werkplek van de toekomst. U kunt namelijk moeiteloos switchen tussen het gebruik als een desktop, laptop of mobiel apparaat. Deze nieuwe moderne, mobiele manier van werken is de toekomst en mocht daarom ook niet missen in ons IT Experience Center. Klik hier voor meer informatie over de werkplek van de toekomst.

Aanmelden bezoek IT Experience Center

Meld u gerust aan voor een bezoek aan ons IT Experience Center om de HoloLens en de werkplek van de toekomst te ervaren. Wij nemen direct contact met u op om een afspraak in te plannen.