De werkplek van de toekomst

Maak kennis met de werkplek van de toekomst

Maak kennis met de werkplek van de toekomst bij Successfully. De werkplek van de toekomst combineert het beste van drie werelden: de kracht van een pc, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone. Zo kunt altijd en overal werken met één en hetzelfde device.

De werkplek van de toekomst lijkt qua uiterlijk op een smartphone, maar beschikt over veel meer functionaliteiten. Zo kunt u het device eenvoudig in een dock zetten, waardoor u kunt werken zoals u dat gewend bent op uw pc. Wanneer u besluit om op pad te gaan, hoeft u simpelweg de telefoon los te koppelen en kunt u blijven doorwerken. De telefoon maakt namelijk verbinding met mensen, applicaties en data zonder dat u van device hoeft te wisselen. Zo kunt u op kantoor beginnen aan een opdracht en deze onderweg afmaken. Dat is nog eens flexibel werken! klik hier om de video van de werkplek van de toekomst te bekijken.

Wilt u de werkplek van de toekomst zelf ervaren? Dat kan in ons IT Experience Center! U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@successfully.nl of bel naar 088-5665443.