Successfully zoekt een Accountmanager IT

Accountmanager IT

Successfully is op zoek naar een Accountmanager IT

Wij zijn per direct op zoek naar een Accountmanager IT. Ben jij een commerciële held met ervaring binnen de IT? Dan is deze functie jou misschien wel op het lijf geschreven! Als Accountmanager IT bij Successfully ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande relaties en het werven van nieuwe klanten. Als Accountmanager IT heb je de verantwoordelijkheid voor offertetrajecten, het vertalen van de behoeften van de klant naar IT oplossingen en ben je in staat om op een vakkundige manier klanten te adviseren.

Wat zoeken wij in een Accountmanager IT?

Om te kunnen werken bij Successfully als Accountmanager IT, moet je een ster zijn in het opbouwen en onderhouden van relaties. Ook is het belangrijk dat je als Accountmanager IT in staat bent om een verkoopproces tot stand te brengen door het geven van presentaties, het bijwonen van beurzen en door middel van het genereren van klantafspraken. Als Accountmanager IT is het belangrijk dat je in staat bent om te schakelen met de IT afdeling om de diverse mogelijkheden te verkennen voor een klant. Het is belangrijk dat je als Accountmanager IT in staat bent om op een gestructureerde manier te werk tijdens bijvoorbeeld het bijhouden van contracten en het afhandelen van offertes.

Wat wordt verwacht van een Accountmanager IT en wat bieden wij?

Wij verwachten een volwassen mentaliteit van een Accountmanager IT. Het is van belang dat je zelf initiatief toont en niet terugdeinst voor ingewikkelde IT materie. Daarom is het noodzakelijk om ervaring en affiniteit te hebben met IT. In staat zijn om open, proactief en gestructureerd te communiceren is voor een Accountmanager IT een absolute must. Bij Successfully moet een Accountmanager IT denken in mogelijkheden en ervoor zorgen dat de organisatie Successfully een succes blijft! Successfully biedt jou als Accountmanager IT goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo word je bijvoorbeeld voorzien van een mooie auto van de zaak en bieden wij de mogelijkheid om door te groeien.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie Accountmanager IT en wil je meer weten? Neem dan contact op met onze HR medewerker Babet Mulder. Zij is telefonisch bereikbaar op +31 6 47 45 49 96. Ook kunt u haar een e-mail sturen. Dit kan naar bmulder@successfully.nl. Klik hier om de vacature te bekijken.