Wij zijn op zoek naar Junior System Engineers

Junior System Engineer

Gezocht: energieke IT starters die houden van een uitdaging

Poehh ja en nu moet ik een vacature uitzetten die precies die medewerker aantrekt die niet alleen over de juiste top IT kennis beschikt, maar ook binnen onze organisatie past. Net als dat het voor jou een uitdaging is om ons te vinden, is het voor mij een zoektocht naar jou! En waarom zou je ons willen vinden? Nou dat wil ik je graag vertellen!

Ik ben niet iemand die een functie verkoopt, maar een HR Advisor die echt met ontzettend veel plezier bij Successfully werkt. Aan die naam moest ik even wennen, maar aan het bedrijf niet. Het voelt als een warme jas, met echt mega veel uitdaging. Als jonge, internationale IT club ambiëren we zowel naar klanten als naar medewerkers memorabele momenten. Geloof mij, daar zijn we echt heel creatief in! We houden namelijk niet van standaard voorschriften en regels. Successfully past maatwerk toe. En vergis je niet, hiermee bedoel ik ook maatwerk naar medewerkers. We kennen bijvoorbeeld geen voorwaarden voor het toekennen van bijzondere verlofdagen, dit stemmen we graag onderling af. Uit het niets weten we je te verrassen met een leuke attentie.

Bij Successfully werken namelijk allemaal hele nieuwsgierige mensen. Hier ben je dus niet een System Engineer, maar 'Mike' uit Haarlem, die dol is op tafeltennissen en een passie heeft voor motorrijden. We kennen elkaar en zijn betrokken.

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van onze IT club en niet alleen een bijdrage te leveren als System Engineer, maar ook als 'Mike' in deze uitdagende internationale omgeving? Bel me dan en dan praten we samen over onze ambities: 06-47454996.