Jochem heeft een nieuwe uitdaging gevonden

Jochem heeft een nieuwe uitdaging gevonden

Na bijna drieënhalf jaar bij Successfully te hebben gewerkt als Sales Consultant, heeft Jochem een nieuwe uitdaging gevonden bij Buma/Stemra in Hoofddorp. Buma/Stemra is de auteursrechtenorganisatie van muziekauteurs en muziekuitgevers in Nederland en vertegenwoordigt de belangen van haar leden wereldwijd. Jochem zal binnen deze organisatie de relatie met rechthebbenden (componisten, tekstschrijvers en uitgeverijen), potentiële relaties, zusterorganisaties en derden actief onderhouden en Buma/Stemra vertegenwoordigen tijdens concerten, landelijke beurzen en regionale en lokale evenementen. 

Jochem geeft aan dat hij een fijne tijd heeft gehad bij Successfully: “Graag wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking, zowel collega’s, klanten als leveranciers. Met een groot aantal van jullie heb ik een goede band op mogen bouwen en ik zal jullie dan ook missen. Ik wil jullie bedanken voor jullie commerciële creativiteit, organisatietalent, oplossingsgerichtheid, professionaliteit en collegialiteit. Ik heb een goede tijd gehad bij Successfully en veel geleerd. Ik heb mij kunnen ontwikkelen en ben persoonlijk erg gegroeid. Bedankt! Wellicht komen we elkander in een nieuwe situatie in de toekomst weer tegen! “

Successfully wenst Jochem alle geluk toe en ook veel succes met het verdere verloop van zijn carrière. Voor vragen die normaliter gericht waren aan Jochem kunt u contact opnemen met ons salesteam via verkoop@successfully.nl of ons bellen op 088-5665443.