Nieuws

Microsoft Cloud Solution Provider Tier-1 partner

15-04-2016

Trots kunnen wij u op de hoogte brengen dat Successfully door Microsoft is gecertificeerd als Cloud Solution Provider Tier-1 partner! In het Caraïbisch gebied zijn wij zelfs één van de weinige IT bedrijven die beschikt over deze Microsoft certificering. Maar wat betekent deze certificering nu concreet en welke voordelen heeft het voor u als klant? Daar kunt u in dit bericht alles over lezen.

5% korting op alle Office 365 abonnementen!

Successfully is samen met slechts 100 andere bedrijven door Microsoft gecertificeerd als Cloud Solution Provider Tier-1 partner. Het 1-Tier programma is alleen geschikt voor partners die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en wij zijn dan ook trots om ons op deze manier te kunnen profileren. Deze certificering heeft ervoor gezorgd dat wij vanaf heden een unieke dienstverlening kunnen aanbieden aan onze klanten. Juridisch gezien was het voorheen namelijk niet mogelijk om Office 365 te installeren op ons eigen Cloud platform, voor IT dienstverleners die niet over deze certificering beschikken is dat nog steeds onmogelijk. Sinds wij beschikken over deze certificering zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten te laten profiteren van de voordelen van onze Online Werkplek in combinatie met de vele mogelijkheden die Office 365 te bieden heeft. Een nieuwe unieke combinatie die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen, omdat het wellicht ook voor uw bedrijf grote voordelen met zich mee kan brengen.

Om onze certificering te vieren kunt u momenteel profiteren van maar liefst 5% korting op alle Office 365 abonnementen! Wilt u gebruikmaken van deze kortingsactie of bent u benieuwd of de unieke combinatie van onze Online Werkplek en Office 365 ook voor uw organisatie vele voordelen kan opleveren? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5665443 of via een mail naar info@successfully.nl.

Profiteer van het beste uit twee werelden

Wij kunnen zowel de dienst Microsoft Office 365 aanbieden als de Online Werkplek van Successfully. Sinds onze Cloud Solution provider Tier-1 partner certificering kunnen wij u los van deze twee aparte diensten, ook een unieke combinatie aanbieden waarbij u kunt profiteren van het beste uit beide werelden. Doelend op de inzet van Microsoft Office 365 voor het opslaan van documenten en e-mail in de Cloud bij Microsoft en de inzet van de Online Werkplek van Successfully ten behoeve van de vertrouwde Windows omgeving (bureaublad en Windows verkenner), het standaardiseren van de werkplek, werkplekbesparing door de langere levensduur van de werkplek en bij vervanging de inzet van Thin Client’s en het opnemen van bedrijfssoftware in de Cloud. Met andere woorden:

  • Documenten en e-mails worden ondergebracht bij Microsoft in de Cloud. (let op: wetgeving bescherming van persoonsgegevens. De documenten en e-mails worden bij Microsoft opgeslagen en bevinden zich niet op Nederlands grondgebied). Het is mogelijk om een kopie onder te brengen op het Cloud Platform van Successfully. Een kopie op het Cloud Platform van Successfully verhoogt echter wel de kosten.
  • Er kan offline verder worden gewerkt, omdat de documenten en de e-mails in de Cloud ook offline beschikbaar zijn op de aangesloten apparaten. De kanttekening die u daarbij kunt plaatsen is toegespitst op de controle over de bedrijfsinformatie ondergebracht bij Microsoft in de Cloud. Bij verlies of inbraak, gaat niet alleen het apparaat verloren, maar ook de daarop offline beschikbare data.
  • Iedere gebruikersaccount ontvangt gratis vier Microsoft Office 365 licenties ten behoeve van bijvoorbeeld thuiscomputers, tablets en smartphones. De lokale devices zijn daardoor voorzien van dezelfde Microsoft Office versie die in de Cloud wordt gebruikt. Dit komt het gebruiksgemak en de productiviteit ten goede.
  • Werkplekken die eigenlijk toe zijn aan vervanging, kunnen blijven worden ingezet. Er wordt alleen beeld getransporteerd tussen de computer en de werkomgeving in de Cloud. Bij vervanging kunnen de werkplekken vervangen worden door Thin Client’s. Een Thin Client is de helft goedkoper in aanschaf, verbruikt minder stroom, behoeft geen dure Windows- en beschermingssoftware en last but not least onderhoud.
  • Vaak wordt verondersteld dat Microsoft Office 365 alleen Word, Excel, Outlook en PowerPoint bevat. Gelukkig niet! Microsoft Office 365 is een pallet aan diensten die volledig op elkaar zijn afgestemd en geïntegreerd kunnen worden met de Online Werkplek van Successfully.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de verschillen tussen Office 365 en de Online Werkplek van Successfully.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5665443 of mail naar info@successfully.nl.