Referenties

Boogaard Assurantiën

Boogaard Assurantiën, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, is een onafhankelijk financieel advieskantoor dat uit het grote aanbod van verschillende maatschappijen de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u selecteert.

Lees meer

Carribbean Accounting & Tax Consultants Bonaire N.V.

Carribbean Accounting & Tax Consultants Bonaire N.V. is een van de grootste accountantskantoren op Bonaire. Successfully heeft het IT systeem ontworpen en geïmplementeerd en daarnaast hebben zij de verantwoordelijkheid over het beheer.

Lees meer

CCare

Bij CCare kunnen organisaties terecht voor de “4 C’s”: Computer, Cloud, Connect en Consult als zijnde de kern diensten en producten van het bedrijf. CCare werkt inmiddels al acht jaar samen met Successfully.

Lees meer

Decisio

Decisio is een economisch onderzoeks- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in (ruimtelijk-) economische vraagstukken. Op dit moment verzorgt Successfully het systeembeheer van Decisio.

Lees meer

Dudink & Starink Advocaten

Dudink & Starink is een advocatenkantoor dat erop gericht is (juridisch) zo breed mogelijk actief te zijn in de regio. Als procederen onvermijdelijk is, mag u van hen verwachten dat zij zich tot het uiterste voor u zullen inspannen. Dudink en Starink advocaten hebben het uitgangspunt dat voorkomen beter, sneller èn goedkoper is dan genezen. Bij Successfully staat dit principe ook hoog in het vaandel.

Lees meer

Dynaf Aruba

Successfully heeft in Dynaf Aruba haar betrouwbare lokale partner gevonden op het gebied van het leveren van UPS systemen. Door de verkoop van APC Uninterruptable Power Supply (UPS) systemen, zijn zij in staat om een volledige noodstroomoplossing te bieden voor haar klanten met zowel generatoren als UPS-systemen. Momenteel heeft Dynaf Caribische vestigingen op Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire en Suriname.

Lees meer

Excen

Juiste zorg vraagt om een goed plan: een soepele samenwerking tussen betrokken partijen, perfecte coördinatie en beheersbaarheid van de zorg. Voor een goede wond- en stomazorg is de juiste planning, kennis en kunde van het grootste belang.

Lees meer

GZ OfficeXperience

Wout van Laar, directeur van GZ, ziet Successfully als één van hun onmisbare schakels binnen meerdere IT gerelateerde zaken als regulier onderhoud, IT ondersteuning op locatie, webhosting, en Cloud oplossingen voor meerdere webshops.

Lees meer

HOAD

Successfully is voor HOAD op dit moment verantwoordelijk voor het beheer van de IT omgeving, het beheren van hun e-mailaccounts via de Cloud en het adviseren en leveren van hard- en software.

Lees meer

JOBS

Jobsinlifesciences.com is een online job board dat specifiek gefocust is op de Life Science industrie. Op dit moment regelt Successfully bij Jobsinlifesciences.com de IT en het beheer van de remote desktops.

Lees meer

Martijn Trading

De Martijn Trading Groep is in 1945 opgericht als handelsmaatschappij en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grote marketing & distributie organisatie. Zij zijn in contact gekomen met Successfully via hun regionale IT (software) partner VCC International.

Lees meer

Mirada

Mirada is een bedrijf dat ervaring heeft in programma en projectmanagement en gespecialiseerd is in infrastructurele projecten. Zij nemen de dienst Online Dedicated Server af.

Lees meer

Oris Flex

Bij Oris Flex kunt u terecht voor detachering, werving & selectie, uitzenden, payrolling, ZZP bemiddeling en grotere maatwerktrajecten. Successfully verzorgt de automatisering van Oris Flex en heeft ervoor gezorgd dat zij kunnen werken in de Cloud.

Lees meer

Otelli

Otelli levert ijs- en patisseriespecialiteiten en is opgericht in 1989 als familiebedrijf. Successfully neemt de zorgen van Otelli uit handen op gebied van soft- en hardware. Dit gebeurt door middel van hosting en het leveren van de benodigde middelen, zoals pc’s, laptops en printers.

Lees meer

Pico Bello

Ewald Jorink, eigenaar van Pico Bello, was op zoek naar een nieuwe IT partner. In het gesprek met Ewald Jorink heeft Martijn de Koning, eigenaar van Successfully, alle feiten maar vooral ook de risico’s in kaart gebracht en een objectief advies gegeven over de verschillende mogelijkheden. Dit gaf Pico Bello het vertrouwen om zaken te doen met Successfully.

Lees meer

Radisson Blu Palace Hotel

Het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee beschikt over 115 ruime hotelkamers en 5 suites, gebouwd in Art-deco stijl. Successfully heeft sinds 2010 het volledige IT beheer van het Radisson Blu Palace Hotel onder haar hoede.

Lees meer

Ravensbergen

Successfully heeft met succes het gehele bedrijfsnetwerk van Ravensbergen Food vernieuwd. Ravensbergen Food is al jaren een toonaangevende speler als het gaat om muesli- en gebakken granenrepen. Successfully is daarom ook trots op het resultaat dat is geboekt ten behoeve van een zodanig grote speler.

Lees meer

RE/MAX Connect Bovenkarspel

RE/MAX Connect bestaat anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst, uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn.

Lees meer

Reflex Advocaten

Reflex Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Zij hebben Successfully benaderd om bij de start van hun bedrijf de gehele IT vanuit het niets op te zetten.

Lees meer

Sire Life Sciences

SIRE Life Sciences is een Recruitment & Executive Search Consultancy dat zich richt op de Europese Life Science industrie. Successfully regelt bij SIRE Life Sciences de complete IT en het beheer van de remote desktops.

Lees meer

Strawberries

Strawberries is een Amsterdams internetbureau. Successfully was naast het beheren van de kantoorautomatisering ook verantwoordelijk voor het beheren van diverse ontwikkelende testomgevingen.

Lees meer

Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Zij zijn met Successfully in contact gekomen via Boogaard Assurantiën, een andere klant waar Successfully een bijzondere relatie mee onderhoudt.

Lees meer