Referenties

Dynaf Aruba

Successfully heeft immers als doel mens en technologie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken, dankzij gebruiksvriendelijke oplossingen en korte lijnen. Daarbinnen ligt de focus op continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, want alleen dan kan Successfully haar relaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing. Vanuit deze hoedanigheid heeft Successfully contact gezocht met Dynaf Aruba.

Dynaf Aruba is opgericht in 2005 en is onderdeel van Dynaf Caribbean. Dynaf Caribbean dat ontstaan is vanuit Dynaf Holland, een fabrikant van kleine elektrische motoren en dynamo's, met als haar belangrijkste generator het merk SDMO heeft al vanaf 1999 een vestiging op Curaçao. Na een paar jaar breidde Dynaf Caribbean haar productlijn uit door de verkoop van APC Uninterruptable Power Supply (UPS) systemen, waardoor zij in staat waren om een volledige noodstroomoplossing te bieden voor haar klanten met zowel generatoren als UPS-systemen. Momenteel heeft Dynaf Caribische vestigingen op Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire en Suriname.

Peter van den Heuvel, General Manager van Dynaf Aruba, geeft aan dat zij in contact zijn gekomen met Successfully via Simon Peerdeman, Business Developer manager Successfully AW, omdat Successfully op zoek was naar een betrouwbare lokale partner op het gebied van het leveren van UPS systemen. “Wij zijn supplementair aan elkaar en leveren beide die meerwaarde in IT projecten die onze klanten van ons verwachten” concludeert Peter. Simon Peerdeman vult dit aan “Dat klopt, daarnaast bieden wij allebei een 24/7 dienstverlening, waardoor onze klanten te allen tijde support krijgen”.