Referenties

Carribbean Accounting & Tax Consultants Bonaire N.V.

Carribbean Accounting & Tax Consultants Bonaire N.V. is een van de grootste accountantskantoren op Bonaire. Successfully heeft het IT systeem ontworpen en geïmplementeerd en daarnaast hebben zij de verantwoordelijkheid over het beheer.

Lees meer

Decisio

Decisio is een economisch onderzoeks- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in (ruimtelijk-) economische vraagstukken. Op dit moment verzorgt Successfully het systeembeheer van Decisio.

Lees meer

Dudink & Starink Advocaten

Dudink & Starink is een advocatenkantoor dat erop gericht is (juridisch) zo breed mogelijk actief te zijn in de regio. Als procederen onvermijdelijk is, mag u van hen verwachten dat zij zich tot het uiterste voor u zullen inspannen. Dudink en Starink advocaten hebben het uitgangspunt dat voorkomen beter, sneller èn goedkoper is dan genezen. Bij Successfully staat dit principe ook hoog in het vaandel.

Lees meer

Excen

Juiste zorg vraagt om een goed plan: een soepele samenwerking tussen betrokken partijen, perfecte coördinatie en beheersbaarheid van de zorg. Voor een goede wond- en stomazorg is de juiste planning, kennis en kunde van het grootste belang.

Lees meer

GZ OfficeXperience

Wout van Laar, directeur van GZ, ziet Successfully als één van hun onmisbare schakels binnen meerdere IT gerelateerde zaken als regulier onderhoud, IT ondersteuning op locatie, webhosting, en Cloud oplossingen voor meerdere webshops.

Lees meer

HOAD

Successfully is voor HOAD op dit moment verantwoordelijk voor het beheer van de IT omgeving, het beheren van hun e-mailaccounts via de Cloud en het adviseren en leveren van hard- en software.

Lees meer

Martijn Trading

De Martijn Trading Groep is in 1945 opgericht als handelsmaatschappij en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grote marketing & distributie organisatie. Zij zijn in contact gekomen met Successfully via hun regionale IT (software) partner VCC International.

Lees meer

Milieu Service Nederland

Bedrijfsafval? Vertrouwelijk papier vernietigen? Milieu Service Nederland zorgt voor snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat uw bedrijf of organisatie voortbrengt. Milieubewust, met uitstekende service en altijd tegen de scherpste prijs. In elke plaats in Nederland.

Lees meer

Otelli

Otelli levert ijs- en patisseriespecialiteiten en is opgericht in 1989 als familiebedrijf. Successfully neemt de zorgen van Otelli uit handen op gebied van soft- en hardware. Dit gebeurt door middel van hosting en het leveren van de benodigde middelen, zoals pc’s, laptops en printers.

Lees meer

Paralax

Paralax is een full service Resource Planning Organisatie die (haar) klanten adviseert op het gebied van Strategische/Tactische/Operationele Resource planning(en) en de daarbij horende bedrijf- en planprocessen en beleid.

Lees meer

Radisson Blu Palace Hotel

Het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee beschikt over 115 ruime hotelkamers en 5 suites, gebouwd in Art-deco stijl. Successfully heeft sinds 2010 het volledige IT beheer van het Radisson Blu Palace Hotel onder haar hoede.

Lees meer

Ravensbergen

Successfully heeft met succes het gehele bedrijfsnetwerk van Ravensbergen Food vernieuwd. Ravensbergen Food is al jaren een toonaangevende speler als het gaat om muesli- en gebakken granenrepen. Successfully is daarom ook trots op het resultaat dat is geboekt ten behoeve van een zodanig grote speler.

Lees meer

RE/MAX Connect Bovenkarspel

RE/MAX Connect bestaat anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst, uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn.

Lees meer

Reflex Advocaten

Reflex Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Zij hebben Successfully benaderd om bij de start van hun bedrijf de gehele IT vanuit het niets op te zetten.

Lees meer

SIRE®

SIRE Life Sciences is een Recruitment & Executive Search Consultancy dat zich richt op de Europese Life Science industrie. Successfully regelt bij SIRE Life Sciences de complete IT en het beheer van de remote desktops.

Lees meer