Referenties

Pico Bello

Pico Bello staat op Aruba al jaren bekend om hun huisgemaakte ijsjes, zoals Gelato, Sorbet en Piconetto’s. Pico Bello is in 1991 een ijssalon gestart met destijds negen heerlijke smaken. Anno 2015 zijn zij uitgegroeid tot Aruba’s beste ijsleverancier, met bovendien het meest verse ijs. In de meeste levensmiddelenwinkels en hotels op Aruba zijn de ijsjes dan ook terug te vinden. Dit jaar zal Pico Bello haar producten portfolio verder uitbreiden met nieuwe soorten ijs. 

Ewald Jorink, eigenaar van Pico Bello, was op zoek naar een nieuwe IT partner. Om een goede IT partner te vinden heeft hij, zoals het een succesvol ondernemer betaamt, onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden. Zo heeft hij ook het Cloud product van Microsoft Office365 bekeken. Aan de hand van zijn onderzoek nodigde hij twee partijen uit. In het gesprek met Ewald Jorink heeft Martijn de Koning, eigenaar van Successfully, alle feiten maar vooral ook de risico’s in kaart gebracht en een objectief advies gegeven over de verschillende mogelijkheden. Dit gaf Pico Bello het vertrouwen om zaken te doen met Successfully.

Successfully heeft als doel mens en technologie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke oplossingen en korte lijnen. Daarbinnen ligt de focus op continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, want alleen dan kunnen wij onze relaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing.