Referenties

Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Zij zijn met Successfully in contact gekomen via Boogaard Assurantiën, een andere klant waar Successfully een bijzondere relatie mee onderhoudt.

Volgens Raymond Looze, mededirecteur van Tritel, zijn Tritel en Successfully meer dan alleen partners. “Wij zijn meer dan alleen partners, aangezien Tritel Cloud IT diensten levert, waarbij Successfully onze technology partner is. Daarbij beveelt Successfully Tritel aan voor Cloud telefonie diensten (onze specialiteit!). Tenslotte gebruiken wij Outlook en back-up diensten in de Cloud van Successfully. Naar volle tevredenheid!’’

“Successfully onderscheidt zich door middel van hun korte communicatie lijnen, goede support en hun stabiele en betrouwbare Cloud platform. Successfully is onze IT partner die meedenkt, flexibel, snel en betrouwbaar is! Daardoor profiteren onze klanten van uitermate goede IT dienstverlening, waarbij zij volledig worden ontzorgt!”

 

Telefooncentrale Telefooncentrales   Voip provider     Hosted voip     Zakelijke telefonie    
Cloud telefonie Cloud bellen Online centrale Telefoon centrale Telefoon centrales