Successfully zoekt Sales Manager IT

Sales Manager IT

Successfully zoekt een Sales Manager IT die van aanpakken weet!

Successfully is op zoek naar een Sales Manager IT! Heb jij veel sales ervaring binnen de IT en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie Sales Manager IT misschien wel iets voor jou. In deze leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de gehele salesafdeling. Naast het begeleiden van het salesteam zorg je er als Sales Manager IT voor dat de naamsbekendheid en het marktaandeel van Successfully Nederland vergroot wordt.

Wat zoeken wij in jou als Sales Manager IT?

Het is belangrijk dat de Sales Manager IT die wij zoeken beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Jezelf presenteren als echte netwerker tijdens door jou georganiseerde sales evenementen is bij Successfully een must voor een Sales Manager IT. Ook is het belangrijk dat je als Sales Manger IT beschikt over een groot empathisch vermogen en je het als jouw missie ziet om het sales team optimaal te laten functioneren. Verder moet je als Sales Manager IT in staat zijn om commerciële strategieën om te zetten naar concrete werkzaamheden.

Wat verwachten wij en wat krijg je terug als Sales Manager IT?

Als Sales Manager IT is het belangrijk dat je hbo+/wo werk- en denkniveau hebt, acteren op directieniveau jou niet vreemd is, je kennis hebt van midrange accounts en ervaring hebt met verkoop- en marktanalyses. Vanzelfsprekend heb je als Sales Manager IT veel ervaring binnen de IT branche en begrijp jij wat onze klanten verwachten. Wij bieden jou als Sales Manager IT goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een mooie auto van de zaak. Verder is er bij Successfully veel ruimte tot ontwikkeling.

Solliciteren

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie Sales Manager IT? Twijfel dan niet om contact op te nemen met HR Adviseur Babet Mulder. Zij is bereikbaar per e-mail bmulder@successfully.nl en per telefoon +31 6 47 45 49 96. Wie weet werk jij binnenkort als Sales Manager IT bij ons!