De kwaliteits Werkplek online van Successfully

Werkplek online

Werkplek online

Een werkplek online is iets waar steeds meer ondernemers voor kiezen. Bij Successfully kunt u op een efficiënte wijze gebruik maken van een werkplek online. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een werkplek online bij ons. Zo heeft u zowel in het binnen- als buitenland, 24 uur per dag, toegang tot uw eigen mailbox, agenda, documenten en programma’s. Bovendien wordt er dagelijks een back-up gemaakt en worden spam en eventuele virussen verwijderd. Het enige wat u nodig heeft om verbinding te krijgen met uw eigen werkplek is een werkende internetverbinding. U kunt met werkplek online voortaan werken op het device en locatie naar keuze.

Een werkplek online zorgt voor meer tijd

Bij Successfully kunt u efficiënt gebruik maken van uw eigen werkplek online. Er zijn steeds meer ondernemers die ervoor kiezen om een werkplek online te hebben via ons. Het is niet zo vreemd dat ze hiervoor kiezen, want een eigen werkplek online biedt u vele voordelen. Zo heeft u 24 uur per dag wereldwijd toegang tot uw programma’s, mailbox en documenten. Daarnaast wordt er automatisch elke dag een back-up gemaakt. Verder zorgt een werkplek online ervoor dat u veel meer energie en tijd overhoudt voor andere werkzaamheden, want u hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over uw ICT omgeving. Onze vakkundige medewerkers zijn hier namelijk verantwoordelijk voor.

Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkplek online, dan kunt u een afspraak maken met een van de professionele IT'ers van Successfully. Deze komt dan naar uw werkplek om uw situatie in kaart te brengen. Om uw eigen werkplek online te creëren is een implementatie namelijk gewenst. Wilt u meer weten over deze innoverende dienst van Successfully? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan de Waarderveldweg 89 in Haarlem. Verder kunt u ons bereiken door te bellen naar 088-5665443 of stuur een e-mail naar info@successfully.nl.